Rondje wandelen in Nederland

Begin 2017 is er een nieuwe wandelgids verschenen met 16 wandelingen door het Nederlandse landschap. Deze wandelingen zijn geselecteerd van onze website. De routes zijn verspreid over het hele land en variëren in lengte van 5 tot 18 km. Voor de langere wandelingen geldt dat die voorzien zijn van een inkortmogelijkheid. Een leuke manier om kennis te maken met De Mooiste Routes!

De gids kost € 7,99 en is te bestellen op internet, of bij je plaatselijke boekhandel.
ISBN: 9789461888648
Titel: Rondje wandelen in Nederland

Geïnteresseerd in de andere gidsen uit deze serie? Kijk dan hier.

Informatie van de achterflap

Nederland is een prachtig land om te voet te leren kennen

Met Rondje wandelen in Nederland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u de Zeeuwse duinen, de bossen in Flevoland en de smalle paadjes in het Groningse landschap en u komt meer te weten over de geschiedenis en de karakteristieke elementen van het landschap. De routes in dit boek zijn rondjes, u begint en eindigt altijd op dezelfde plek.

Maar... wandelen maakt hongerig. Daarom bevat dit boek ook een aantal heerlijke picknickrecepten.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement! 
Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"