Rondje Plas en Dras

kanoroute - 20 km of 24 km

Rondje Plas en Dras is een prachtige kanotocht in een waar kanoparadijs. U peddelt deels over het kronkelende riviertje De Meije, een oude bedding van één van de vele meanders van de Rijn en deels over meertjes, die tezamen de Nieuwkoopse Plassen vormen. Veel sloten zijn voor motorvaart verboden. Onderweg zijn diverse kano rustplaatsen.

Praktische informatie

Parkeer uw auto op de grote openbare parkeerplaats bij het cafe/verhuurbedrijf.

Deze tocht is in elk seizoen te varen. In hartje winter wordt er riet weggehaald, dus zijn er fraaie vergezichten. In het voorjaar is het riet ook nog laag. In de zomermaanden heeft deze tocht een besloten karakter en kan het druk zijn.

Startpunt Rondje Plas en Dras

Kanoverhuur Nikano
Simon van Capelweg 111
2431 AE Noorden

coördinaten: N52.16449 E4.82550
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Popko Bolhuis.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"