Van Liemt naor 't Nuenens Broek

51 km

Startpunt

Het Wapen van Liempde
Raadhuisplein 4
5298 CD Liempde

coördinaten: N51.56777 E5.37403

Introductie

Vanuit het mooie dorp Liempde (Liemt op z'n Brabants) fietst u over verkeersluwe wegen en fietspaden door een zeer afwisselend gebied. Populierenlandschap, bossen, open en natte natuur en agrarische gebieden wisselen elkaar af. Het riviertje de Dommel is zeer nadrukkelijk aanwezig. Op drie verschillende plaatsen doorkruist u het Dommeldal met steeds weer een geheel andere beleving.

Praktische informatie

Klik op de links voor de openingstijden van Het Wapen van Liempde en Joe Mann Paviljoen.
Er zijn nog meer horeca-voorzieningen op diverse punten langs de route en daarnaast in alle dorpen waar u doorheen komt.

Daar waar mogelijk is gebruik gemaakt van fietsknooppunten.
Met dank aan de routemaker(s) Louis van de Wiel en aan de controleur(s) Cees van Riel.

4 reacties

9 juli 2023   

foto
Reactie
Een route die voornamelijk over rustige wegen en weggetjes leidt met meer dan voldoende horeca onderweg. Mooie bermen begroeid met klaprozen en korenbloemen. Veel afwisseling in het getoonde landschap.
Door Cees van Riel

7 augustus 2020   

foto
Reactie
Met, misschien te warm weer, deze prachtige, afwisselende route gefietst. Heel afwisselend landschap in ons mooie Brabant. Een gezellige knuffelboom en een heerlijk terras bij zorgboerderij Krakenburg.
Door Nico en Corry

29 juni 2020   

foto
Reactie
Een fijne route over rustige landweggetjes en fietspaden met op dit moment vaak kleurrijke bermen. Zelfs langs de rand van Eindhoven rij je over een leuk fietspad. En natuurlijk de Dommel, een mooi riviertje waar je af en toe overheen komt.
Door Mieke

30 juni 2018   

foto
Reactie
Ontdek het wijde Brabantse land op deze tocht met mooie vergezichten. Langs wuivende mais- en graanvelden. Heerlijk door de bossen en bosranden met veel schaduw, zodat bij warm weer dit ook prima te doen is.
Door Marjan

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"