Heen en weer op de Oude IJssel 2

22 km

Startpunt

Top Dru Industriepark
Nabij rotonde op N317
7064 LJ Silvolde

coördinaten: N51.89650 E6.38505

Introductie

Heen en weer op de Oude IJssel 2 gaat over de nauwelijks stromende Oude IJssel, van Ulft naar Doetinchem vice versa. De kanotocht gaat stroomafwaarts via een stuw met kanosteigers naar het stadspark in Doetinchem. Op dit traject is behalve in Doetinchem alleen pleziervaart. De brede vaarweg is een ecologische verbindingszone en dat betekent veel ruimte voor rust en natuur.

Praktische informatie

Het startpunt ligt naast het nieuwe parkeerterrein van de Dru fabriek en TOP. Het is bereikbaar via de N317, volg de bruine borden met Dru fabriek. Parkeer in de achterste hoek van het parkeerterrein en kies de steiger stroomafwaarts van de Baileybrug.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"