Kroondomein Het Loo

43 km

Startpunt

Eetcafé De Hamer
Zwolseweg 275
7345 AA Wenum-Wiesel

coördinaten: N52.24110 E5.95648

Introductie

Kroondomein Het Loo is een middellange fietsroute waarbij u kunt genieten van de bossen ten noordwesten van Apeldoorn. Hoewel Paleis Het Loo bijna wordt geschampt, zijn andere toeristische attracties in deze omgeving bewust vermeden. De voorkeur is gegeven aan mooie paden door de bossen en gedeelten van de Koninklijke Houtvesterij. De route gaat voor een belangrijk deel door licht heuvelachtig gebied.

Praktische informatie

Eetcafé De Hamer is op maandag gesloten. Onderweg passeert u Eethuis Halte Assel. Kijk op de websites voor de exacte openingstijden.

Zie voor de openingstijden van Paleis Het Loo de website van het paleis.
Met dank aan de routemaker(s) Marianne Grim-Kerkhoven en Gert en Corrie Meurs en aan de controleur(s) Mieke Timmer.

3 reacties

28 september 2023   

foto
Reactie
Leuk om na de start al direct langs Paleis Het Loo te komen. Daarna gaat de route door het mooie Kroondomein Het Loo. Omdat delen daarvan maanden afgesloten zijn ivm de jacht kan het niet anders dan dat er veel lange paden gebruikt worden.
Door Mieke

10 september 2020   

foto
Reactie
Een afwisselende route over hei en door bos. Je schampt Apeldoorn en vermijdt het drukke Uddel.
Door Menno Mollema

27 oktober 2015   

foto
Reactie
Evenals een wandelroute over de Veluwe is een fietsroute over de Veluwe in deze tijd van het jaar met al die mooie kleuren en een najaarszonnetje erbij een feest.
Door Lenny en Hans Beumer

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"