Door de Residentie

kanoroute - 16 km

Door de Residentie is een verrassend veelzijdige stadse kanotocht voor eigen kanobezitters. U vaart langs statige ambassades, monumentale grachtenpanden, de ministad Madurodam en kolossale kantoren. U peddelt door het Westbroekpark, de Scheveningsebosjes, Landgoed Clingendael en het Haagsche Bos. Vanuit de kano kunt u over het Malieveld turen en een partijtje hockey van Klein Zwitserland zien.
Het geluid van de stad is vaak prominent aanwezig: bellende trams, druk verkeer en haastig fietsende ambtenaren die u als kanovaarder niet of nauwelijks zien. Ook treft u oases van rust in Landgoed Clingendael en in de stadskwekerij aan.

Praktische informatie

Onderweg is een theeschenkerij en een grasterras. Er is voldoende parkeerplaats langs de Cremerweg. Als verlening (2km) kunt u even gaan kijken via een spannend watertje bij de hockeyvereniging Klein Zwitserland.

Tip: vaar deze route eens in de maand mei. Dan is de lus door de Japanse tuin in Clingendael sprookjesachtig mooi en open voor het publiek.

Startpunt Door de Residentie

Plantsoen Westbroekpark
Cremerweg 148 (ernaast)
2597 LS Den Haag

coördinaten: N52.10514 E4.29206
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"