Rondje Lisse

kanoroute - 14 km

Rondje Lisse is een ontspannende tocht voor eigen kanobezitters, die begint en eindigt in de domicilie van de Keukenhof, Lisse. Op deze route, waar de motorvaart bijna nergens mag komen, ontdekt u via kronkelende en rechte poldersloten het cultuur- en natuurlandschap rondom dit wereldberoemde bollendorp. Onderweg draagt u uw kano eenmaal over. Wilt u dit niet, dan kunt u er via een andere vaart omheen varen. Onderweg komt u diverse rustplaatsen (lage grasoevers) en geen horeca tegen.

Praktische informatie

Parkeer uw auto op de Kanaalstraat, op de westoever van het kanaal, naast de witte ophaalbrug aan het doodlopende straatje.

Deze route is een aanrader in april en mei als de tulpen bloeien of in de herfst als de velden gladiolen, dahlia's en andere bloemen kleuren.

Startpunt Rondje Lisse

Parkeerplaats Lisse
Kanaalstraat tegenover huisnr 270
2161 JZ Lisse

coördinaten: N52.25533 E4.56851
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Carla Stigter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"