De verdwaalde Ballon

53 km

Startpunt

Eetcafé Museumzicht
Museumpark 5a
5825 AM Overloon

coördinaten: N51.57091 E5.95300

Introductie

Deze fietsroute begint bij het gezellige Eetcafé en Pannenkoekenhuis Museumzicht naast het grootste oorlogsmuseum van Nederland.
Tijdens de fietstocht maakt u kennis met het mooie gastvrije Brabantse landschap, waar rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. Ook fietst u een stuk door Limburg. In het bijzonder kunt u genieten van de prachtige bossen en een stukje Maasduinen. U komt langs een aantal bezienswaardigheden waaronder wellicht de verdwaalde ballon.
De route gaat hoofdzakelijk over fietspaden en autoluwe wegen.

Praktische informatie

Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden, waar u gastvrij onthaald wordt.
Met dank aan de routemaker(s) Gert en Corrie Meurs en aan de controleur(s) Jan Verhagen en Marga Verhagen.

2 reacties

23 november 2020   

foto
Reactie
Route die de eerste 30 km veelal door agrarisch gebied ging. Nadat we de Maas waren overgestoken was er meer afwisseling in de natuur en waren er sfeervolle oude plaatsen,
Door Joke en Jaap

7 juli 2018   

foto
Reactie
Een prachtige, maar vooral rustige, tocht door een variatie aan landschap. De heide begon al paars te kleuren. Even buiten Overloon op een bankje gezeten om van de stilte, je hoorde werkelijk niets, te genieten. Waar vind je dat nog in Nederland.
Door Marjan

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"