Wassenaarsche Polder

kanoroute - 21 km

U vaart over de boezems van de Wassenaarsche Polder. De kanoroute heeft hoogtepunten als een groot meer ontstaan door vervening en weersinvloeden, een oud kronkelend veenriviertje en een schutting met een zelfbedieningssluis. Vele watervogels zoals reigers, aalscholvers en vele soorten eenden leven hier. De waterstand is zo dat u makkelijk over de kades heen kunt kijken in de lager gelegen polder.

Praktische informatie

U parkeert op de grote parkeerplaats ten zuiden van de Grote Brug te Langeraar.

De route is in elk jaargetijde te varen. Op zomerse dagen kan het druk zijn op de plassen. U kunt de laatste overdraging omzeilen, maar dan mist u de leuke zelfbedieningssluis en een mooi stukje water.
Onderweg komt u langs diverse restaurants.

Startpunt Wassenaarsche Polder

De Grote Brug
Landlustpad
2461 GX Langeraar

coördinaten: N52.18680 E4.69944
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

1 reactie

27 oktober 2020   

Reactie
Heerlijk afwisselend tochtje.
Door Hans van Dongen Torman

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"