Het Natte Hart

kanoroute - 23 km

Het Natte Hart is een zeer afwisselende kanoroute over oude riviertjes, door dorpjes, langs de oevers van de Vinkeveense Plassen en langs het Groene Hart. Dit betekent naast natuur helaas ook de aanwezigheid van de lawaaierige A2 en het verkeersplein Holendrecht. U ziet de skyline van Amsterdam, maar peddelt toch nog in stille gebieden over de riviertjes Waver en Winkel met lage oevers en goed zicht op de vogelrijke polders.
Ondanks dat u op een steenworp afstand van Amsterdam, de lawaaierige A2 en het verkeersplein Holendrecht vaart, maakt u een dag 'rust, ruimte en groen' mee.

Praktische informatie

Parkeer uw auto op de T.O.P. Winkelpolder, in de meest zuid-westelijke hoek, Loop 200m, richting zandeiland 1, naar de startplaats.

Onderweg zijn voldoende horeca, kanosteigers en rustplaatsen. Er zijn twee overdragingen en een lage brug. Bij harde westenwind kan het op de plassen onrustig zijn door golfslag. De tocht is in elk seizoen te varen, maar in de vakanties erg druk.

Startpunt Het Natte Hart

T.O.P. Winkelpolder Vinkenveen
Vinkenkade 75
3645 AP Vinkeveen

coördinaten: N52.30130 E5.00208
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"