Bielheim

22 km of 24 km

Startpunt

NS station Gaanderen
Hoofdstraat 26
7011 AE Gaanderen

coördinaten: N51.93100 E6.34825

Introductie

Bielheim is een gevarieerde rondwandeling door een coulisselandschap over merendeels onverharde wegen en paden. U loopt over oude rivierduinen, door bos en langs weilanden. Via kasteel Slangenburg en een juweel van een kronkelend oud kerkenpad komt u bij de abdij van de benedictijner monniken.

Praktische informatie

Bij station Gaanderen is gratis parkeergelegenheid.
Op de route komt u langs de knusse herberg Het Onland (het hele jaar open, woensdag rustdag) waar het voor wandelaars goed toeven is.
Met dank aan de routemaker(s) Roy Bruil en aan de controleur(s) Jos Veelen.

2 reacties

29 oktober 2021   

foto
Reactie
Deze route geeft je een mooi beeld van het oude, gevarieerde cultuurlandschap op en rondom landgoed Slangenburg. Helaas wordt de route doorsneden door een snelweg en een paar drukke autowegen die de landelijke rust enigszins verstoren.
Door Marien

24 februari 2021   

foto
Reactie
Op een voor februari bizar warme en zonnige dag deze gevarieerde wandeling door het coulisselandschap van de Achterhoek gemaakt. Mooie landgoederen met beken, bossen en mooie statige gebouwen.
Door Aad van Dorp

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"