Het Brabantse Land

fietsroute - 43 km of 51 km

Op landweggetjes, brede zandwegen en fietspaden kunt u genieten van het Brabantse land. En vooral ook van de rust in deze streek. U fietst een groot deel van de route door het natuurgebied De Maashorst. Er is volop afwisseling: bos, heide, akkers en weilanden. Ook komt u langs oude Brabantse, soms monumentale boerderijen.

Praktische informatie

Gebruikt voor de navigatie het adres, dan kunt u in de buurt van het startpunt de bruine borden richting het natuurcentrum volgen. Parkeer uw auto op de grote parkeerplaats vlak bij het natuurcentrum.

In de dorpjes Nistelrode en Zeeland zijn diverse horecagelegenheden met terras.
Informatie over het startpunt vindt u hier: Natuurcentrum De Maashorst.

Waar het kan wordt gebruik gemaakt van knooppunten.

Startpunt Het Brabantse Land

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode

coördinaten: N51.69640 E5.60003
Met dank aan de routemaker(s) Mieke Timmer en aan de controleur(s) Corry van Oudheusden.

4 reacties

27 juni 2024   

foto
Reactie
Schitterende fietsroute door de Maashorst en ander Brabants schoon. Soms was te zien en te merken dat het wel heel erg nat is geweest. Pad onder water. Zwemplezier in de grote plas onderweg.
Door Nico en Corry

5 september 2023   

Reactie
Mooie route door typisch Brabants landschap en een afwisselend slingerfietspad door de Maashorst. Genoeg mooie plekken om even van de fiets te stappen. Deze route is de 5 sterren meer dan waard.
Door Cees en Lidy van Riel

10 juni 2021   

Reactie
Met fantastisch weer deze prachtige route gefietst. De Maashorst is geweldig mooi om doorheen te fietsen. Bij het natuurcentrum is het heerlijk vertoeven. Lekker rustig en in de schaduw van prachtige bomen. Een aanrader deze schitterende route!
Door Nico en Corry

7 juni 2018   

Reactie
We reden deze prachtige route met geweldig mooi weer. Een afwisselende route met vooral veel natuurschoon. Het Slingerpad is zo mooi. De beginlocatie ligt heel leuk en rustig. Goede start en eindig plek. Een aanrader met dit prachtige fietsweer.
Door Nico en Corry

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"