Toeren in Twente

40 km of 61 km

Startpunt

Café Restaurant 't Anker
Bornsestraat 43
7597 NH Saasveld

coördinaten: N52.33540 E6.79575

Introductie

Deze afwisselende fietsroute leidt u door het karakteristieke Twentse landschap. U kunt genieten van de golvende velden, de mooie vergezichten, de kabbelende beekjes, de monumentale boerenhoeves vaak omgeven door eeuwenoude bomen. U passeert een aantal Mariakapelletjes en bij de afstand van 61km fietst u over Havezathe Het Everloo.
De fietstocht maakt gebruik van fietspaden en rustige landweggetjes met af en toe een klimmetje.

Praktische informatie

Onderweg komt u verschillende horecagelegenheden tegen, de volgende staan met een icoon op de kaart. Kijk voor de openingstijden op de websites: Café Restaurant 't Anker; Café Restaurant Fraans Marie; 't Oale Roadhoes; Eetcafé Antje en Billie en Restaurant Sterrebos.
Met dank aan de routemaker(s) Luuk Jacobs en aan de controleur(s) Aad van Dorp.

2 reacties

2 juli 2023   

foto
Reactie
Prachtige fietsroute door het verrassend heuvelachtige Twente en met name het mooie Dinkelland, over rustige weggetjes en mooie paadjes. Wij zijn wel wat gewend in onze eigen omgeving, maar de klimmetjes op deze route deden daar niet voor onder!
Door Marien

1 mei 2021   

foto
Reactie
Prettige tocht door Twente. Mede op basis van knooppunten veel over rustige wegen en fietspaden. Hier en daar een klimmetje en uiteraard ook over het hoogste punt van Twente, de Tankenberg. Prima de moeite waard!
Door Aad van Dorp

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"