Vier Gezichten

15 km

Startpunt

Kanostoep Eefde
Molendijk
7211 MB Eefde

coördinaten: N52.15879 E6.23422

Introductie

Een kanotocht met zeer uiteenlopende vaarwaters: een kleine rivier, stadsgrachten, een grote rivier en een kanaal. Geen tocht voor beginners. Dit vanwege het varen over de IJssel, het stukje Twentekanaal met beroepsvaart en de lastige overdraging in Zutphen. De tocht is in elk jaargetijde te varen, maar in het voorjaar met hoogwater af te raden. Doordat het een niet al te lange tocht is, kunt u wat langer vertoeven in Zutphen. Daar is ook de enige horeca onderweg.

Praktische informatie

Aan de zuidkant van het stuwcomplex van Eefde is de kleine parkeerplaats als deze vol is, parkeert langs de weg aan de zuidkant van de spoorwegovergang. U laat de kano, via de kanostoep, te water in het afleidingskanaal.

Op één na zijn bij alle overdragingen kanostoepen, zoals ze lokaal heten. Bij de overdraging in de stad is een kanokarretje wenselijk.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"