Paarden en Ploegen

fietsroute - 20 km

Tijdens deze kindvriendelijke fietstocht ziet u twee van de vele gezichten van het eiland Voorne. In het eerste deel fietst u over de groene dijken van Voorne door het open land. De verschillende gewassen bieden, al naar gelang van het jaargetijde, in het ruime, open land een prachtig vergezicht. Het tweede deel van de tocht voert u dichter langs en door bos- en duingebied, daar waar de bewoners niet hebben gekozen voor landbouw maar voor paarden. Hier zijn een groot aantal maneges en particuliere stallen.
Begin mei staan de fruitbomen in bloei.

Praktische informatie

De gratis parkeerplaats van Natuurmonumenten vindt u circa 100m vóór de slagboom van camping Waterbos aan de linkerkant (Duinen 7-11). Voor de navigatie kan het handig zijn om het adres van de camping in te voeren: Duinrand 11, 3235CC, Rockanje. Dit is een doodlopende weg.

Startpunt Paarden en Ploegen

P Natuurmonumenten Waterbos
Duinen 7
3235 CB Rockanje

coördinaten: N51.87930 E4.05299
Met dank aan de routemaker(s) Ab van Ommen en aan de controleur(s) Mieke Timmer.

1 reactie

29 augustus 2021   

Reactie
Een aardig fietstochtje om de nabije omgeving van Rockanje te verkennen.
Door Mieke

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"