En dan gaan we naar de speeltuin

fietsroute - 22 km

Deze fietstocht leidt naar de avonturenspeeltuin in Uelsen en gaat met een kleine omweg terug. In deze speeltuin kunt u makkelijk een middag doorbrengen, hij is geschikt vanaf de peuterleeftijd tot een jaar of 17. Uiteraard is niet alleen de speeltuin leuk, dat geldt ook de fietstocht zelf. Dus ook zonder (klein-) kinderen is deze tocht zeker aan te bevelen. De route is verkeersluw. U fietst over fietspaden en romantische landwegen in een glooiend landschap.

Praktische informatie

Het café van camping Bij de Bronnen is geopend op do t/m zo vanaf 10 uur.
Naast de speeltuin is kiosk De Eisbär waar versnaperingen te koop zijn (gesloten op maandag). In de nabijheid van de speeltuin kunt u koffie drinken bij Landes Gasthaus Bakker’s Berg, Lasebrok 65, Uelsen (niet op woensdag), Blekkers Hofcafé, am Feriengebiet 5, Uelsen en Koffiehuus, Fasanenweg 1, Uelsen.

De speeltuin is gratis.
De route kan worden gefietst met een aanhanger achter de fiets.
U gaat de grens over, dus vergeet niet uw paspoort of ID-kaart mee te nemen.

Startpunt En dan gaan we naar de speeltuin

Camping Bij de Bronnen
Wittebergweg 16-18
7638 PP Nutter (Ootmarsum)

coördinaten: N52.42470 E6.88989
Met dank aan de routemaker(s) Bert Broekema en aan de controleur(s) Aad van Dorp.

2 reacties

7 september 2020   

foto
Reactie
Ook al is dit een korte tocht, genieten is het wel. Zeker het stuk door Duitsland. De bronnen van Springendal en de bronvijver hebben we met de fiets rondgereden. Toch nog een heel stukje en met weer iedere keer een andere blik op de omgeving.
Door Marjan

21 mei 2020   

foto
Reactie
Een leuke route door heuvelachtig Duitsland, de moetie waard om te fietsen ook als je niet naar de speeltuin wilt. Hier en daar mooie uitzichten en over het algemeen rustige paden.
Door Aad van Dorp

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"