Eenzame Dommel

21 km

Startpunt

Brug Kasteren
nabij Molendijk
5298 Liempde

coördinaten: N51.58155 E5.36702

Introductie

Eenzame Dommel is een kanotocht over de meanderende Dommel tussen Boxtel en St-Oedenrode. Zachtjes stroomt de Dommel door het Brabantse landschap. Door de iets verdiepte ligging ziet u niet veel van de omgeving, maar het geeft een enorme rust in de bochtige kleine rivier. Op de hele tocht passeert u maar twee boerderijen. Het is geen straf om na het stroomopwaarts varen heel rustig weer stroom af te varen. Misschien ziet u zelfs wel een ijsvogeltje.

Praktische informatie

U kunt uw auto parkeren bij de kanoinstapplaats.

Te varen in alle jaargetijden. In het hoogseizoen is er enige kanoverhuur. Naast een kanorustplaats is er niets, ook geen horeca.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"