De Noordijken

wandelroute - 6 km

Een korte wandeling over de landgoederen Klein Noordijk en Grote Noordijk bij Twello. De route gaat door stukjes parkbos met enkele monumentale bomen, maar ook door jonger bos. In het voorjaar kunt u hier bosanemonen, vingerhoedskruid, look-zonder-look en mannetjesvaren zien. Ook zitten er veel vogels. Bij Klein Noordijk gaat de route ook langs boerenland.
De wandeling ligt niet ver van de A1, dus u kunt het verkeer soms horen, vooral bij wind uit zuidelijke richting. Gewoon niet te veel op letten, maar genieten van wat er zoal te zien is onderweg.

Praktische informatie

Parkeer uw auto aan het begin van het Noordijkpad in de berm.

Langs de route is geen horeca. Wilt u na afloop van de wandeling wat drinken, rij dan richting Twello. Na 2km ziet u rechts van de weg Taverne Twello. Kijk op de website voor de openingstijden.

Startpunt De Noordijken

Begin Noordijkpad
ter hoogte van Noordijkpad 1A
7384 AJ Wilp

coördinaten: N52.22310 E6.11280
Met dank aan de routemaker(s) Janneke van de Bunt en aan de controleur(s) Marcel Dolleman.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"