Rondje Loos

kanoroute - 19 km

Rondje Loos is een gevarieerde kanotocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. U gaat via sluisjes van en naar de Vecht en komt langs kleine gezellige dorpen, steekt stille en drukke meren over, peddelt langs rietkragen, bebouwde oevers, ontdekt oude landhuizen en kastelen.

Praktische informatie

Bij het startpunt en onderweg is horeca.

Mijd deze route tijdens drukke vakantieperiodes. Bij windkracht 4 en hoger kan lastige golfslag op de grotere plassen ontstaan. De twee sluizen zijn in het seizoen zelfbediening, buiten het seizoen is er een goede overdraagplaats.

Startpunt Rondje Loos

Recreatiestrook De Strook
nabij Nieuweweg
3612 Breukeleveen

coördinaten: N52.16978 E5.06167
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Ed Goes.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"