De Linderbeek

17 km of 23 km

Startpunt

Brug Veenleiding/Linderbeek
Zwolsekanaal
7681 Vroomshoop

coördinaten: N52.45022 E6.55791

Introductie

Deze kanoroute gaat over een gesloten kanaal, een oud riviertje en een gekanaliseerde beek in het westen van Overijssel. U ziet mooie landschappen en landerijen, bossen en natuurgebieden. Maar ook boerderijen, havezaten en dorpen. U vaart door weids en rustig landbouwgebied. Deze streek wordt ook wel De Twentse Hooilanden genoemd. In de Regge is nieuwe natuur gemaakt, de mooie meanderende waterlopen mogen per kano gevolgd worden. Langs de Linderbeek zijn in het juiste jaargetij veel weidevogels actief.

Praktische informatie

De tocht is het beste te varen in voorjaar of zomer. U moet namelijk zes keer overdragen via bestaande kanostoepen. Het meenemen van een kanokarretje maakt het makkelijker.

Onderweg is geen horeca, maar bij de overdraagpunten zijn mooie rustplaatsen.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"