Rondom Goes

51 km of 59 km

Startpunt

Parkeerplaats bij kerk
Bosseweide
4431 AE 's-Gravenpolder

coördinaten: N51.45730 E3.89866

Introductie

Fietsen op Zuid-Beveland. Deze fietstocht voert u met een ruime boog om de stad Goes heen. Gedurende vrijwel de hele tocht is de Televisietoren te zien. Na de start in 's-Gravenpolder komt u door de karakteristieke plaatsjes Kloetinge en Kattendijke. Voorbij Wilhelminadorp kunt u genieten van het uitzicht over de Oosterschelde. Na nog een blik op het Veerse Meer koerst u zuidwaarts via Wolphaartsdijk richting natuurgebied de Poel en de Zak van Zuid-Beveland. Het plaatsje Nisse is bijzonder pittoresk, maar u mist het als u de kortere route kiest.

Praktische informatie

Horeca is er voldoende op deze route. Voor liefhebbers van een uitstekende lunch is er een sterrenrestaurant onderweg: Restaurant Katseveer. Wel reserveren!
U komt niet al te lang na de start bij Theetuin de Bamboemonnik; geen ster maar erg gezellig. Bij het Sas van Goes is er het terras van Het Loze Vissertje. Bijna op het eind van de route in Nisse is Koek & Leut leuk om een kopje koffie te genieten. Dorpsplein 46. Helaas niet open in het weekend en (nog) geen website.

Tip: neem een bril/zonnebril mee. Er kunnen plaatsen zijn waar rondvliegende insecten zijn.
Met dank aan de routemaker(s) Rien de Schipper en aan de controleur(s) Cees van Riel.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"