Uit Putten

31 km

Startpunt

Café De Bosrand
Garderenseweg 122
3881 GN Putten

coördinaten: N52.25470 E5.61781

Introductie

Twee dagen wandelen op de Veluwe door de oudste bossen van Nederland. Dat kan met deze route Uit Putten, een combinatie van twee lijnwandelingen van De Mooiste Routes.
Let op: bent u geen abonnee en wilt u deze meerdaagse aanschaffen, bestel dan de twee dagtochten!

Dag 1 de wandeling Drie uit Putten - 15km
U trekt van Putten naar Garderen door de oudste en mooiste beukenbossen van Nederland. U wandelt door het Putterbos naar Boshuis Drie. Vandaar loopt u door het Speulderbosch, over de Garderense Duinen en door Houtdorp naar Garderen, een pittoresk Veluws dorp.

Dag 2 de wandeling Krachtig naar Putten - 16km
Deze lijnwandeling brengt u door het Speulder- en Sprielderbos van Garderen naar Putten. Onderweg in de natuur passeert u prachtige pleisterplaatsen als het Watergraafsmeertje, de Schaapskooi van Klein Boeschoten, het buurtschap Krachtighuizen met het Smulhuisje en het Zwaartepunt van Nederland.

Praktische informatie

Het routekaartje bij deze route Uit Putten geeft u een beeld van de trajecten. Download de introductie met praktische informatie, de routebeschrijvingen, de routekaartjes en eventueel de GPS-bestanden van de beide wandelingen via de links hierboven.

Putten is per trein bereikbaar. Neem vandaar de bus lijn 107 richting Ede naar het startpunt. Uw uitstaphalte is Vijverhof, 3km van het station, dus wellicht te ver om er bij te lopen.

Garderen is een pittoresk Veluws toeristendorp met volop overnachtingsmogelijkheden. Voor ideeën klik op de site van het Klimbos nabij Garderen.
Met dank aan de routemaker(s) Peter Werkhoven en aan de controleur(s) Guus van Boven en Ria Wilmink.

1 reactie

9 juni 2018   

foto
Reactie
Prachtige route door de bossen, erg rustige en leuke stop bij Boshuis Drie. Wij hebben overnacht bij camping De Peerdse Barg met de tent, ook een aanrader met vriendelijke mensen en schoon sanitair.
Door Vivian

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"