Even weg bij Wedderbergen

17 km

Startpunt

Camping Wedderbergen
Molenweg 2
9698 XV Wedde

coördinaten: N53.08725 E7.07552

Introductie

Even wegdromen op de fiets is hier, in Oost-Groningen, heel goed mogelijk: rust, ruimte en frisse lucht is in deze omgeving in overvloed aanwezig! Eerst fietst u door natuurgebied De Gaast: met knokige knotwilgen en poelen. Op de akkers hebben fazanten genoeg te pikken en hazen kunnen bij uw nadering snel het hazenpad kiezen. U fietst veelal over smalle schelpenpaadjes en vrijliggende fietspaden. Nét voor Bellingwolde buigt de route af en stuurt u langs bebossing en het Veendiep en Ruiten Aa kanaal. Het laatste deel van de tocht biedt vergezichten over de vlakke akkers rondom Wedde. Kortom: een leuke route om even weg te fietsen van de camping en de directe omgeving te verkennen.

Praktische informatie

In Vriescheloo is er een theeschenkerij nabij de koren- en pelmolen De Korenbloem.
Met dank aan de routemaker(s) Marijke Bebingh en Thijs Bebingh en aan de controleur(s) Charlotte Jansen.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"