Heen en weer op de Oude IJssel 1

25 km

Startpunt

Sluis Doesburg
Barend Ubbinkweg 17
6981 EC Doesburg

coördinaten: N52.00710 E6.13165

Introductie

Heen en weer op de Oude IJssel gaat van Doesburg naar Doetichem vice versa. Tijdens de kanotocht komt u door Laag-Keppel, langs het indrukwekkende Kasteel en de Keppelse molens. Het dorpje Hoog-Keppel met de watermolen en mooie dorpskerk is zelfs even te voet te bekijken. De brede vaarweg is een ecologische verbindingszone en dat betekent veel ruimte voor rust en natuur. Omdat het brede water redelijk hoog ligt ten opzichte van de oevers is er veel van het landschap te zien. U kunt pleziervaart en een enkel binnenvaartschip tegenkomen. Er zijn geen overdragingen en overal kanostoepen.

Praktische informatie

Bij het startpunt naast de sluis mag u alleen uw kano afladen, parkeren is niet toegestaan. Parkeer uw auto iets noordelijker in de eerste straat rechts, Koppelweg.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"