Gewoon genieten

9 km of 16 km

Startpunt

Station Schin op Geul
Baanweg 1
6305 PH Schin op Geul

coördinaten: N50.85610 E5.87194

Introductie

Gewoon genieten is genieten van de mooie vergezichten over het groene golvende Limburgse Heuvelland. Stijgen of dalen over verharde landelijke weggetjes, veldwegen, eenmanspaadjes, bospaadjes of door een holle weg horen daar natuurlijk bij. U wandelt langs mooie boerderijen en ook het riviertje de Geul ontbreekt niet.
Bent u aan rust toe? Bankjes met uitzicht komt u regelmatig tegen.

Praktische informatie

Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein naast het station, Baanweg.
Bij het stationnetje van Schin op Geul is horeca. Zie voor de openingstijden Station Schin op Geul.
Op de terugweg bent u in Fromberg Bij Pauls van harte welkom voor een heerlijk ijsje of andere versnapering.
Met dank aan de routemaker(s) Lenie Damsma en aan de controleur(s) Paul Doorenbosch.

7 reacties

8 april 2024   

foto
Reactie
Mooie wandeling. Niet zwaar. Afwisselend. Intieme grubben en lange afdalingen. In deze tijd nog heel rustig en stil. Veel vogelgezang. Op de akkers overheerst de veldleeuwerik.
Door Paul D

23 februari 2024   

Reactie
Prachtige route, ook op deze stormachtige winterse dag! Genoten van alle weidse uitzichten, het stijgen en dalen, de rust (niemand tegengekomen!). Ook veel geglibberd en gesopt na alle regenval van de afgelopen dagen. Een mooi avontuur!
Door Anne-Marie

14 september 2023   

foto
Reactie
Weer een heel andere route dan mijn vorige routes rondom Schin op Geul. Met iets meer verharde wegen, maar ook spannende kleine paadjes en prachtige vergezichten. Maar ja ik verwacht ook niet anders van een route van Lenie.
Door Freek Jansen

9 september 2021   

Reactie
Eigenlijk zou de route buitengewoon genieten moeten heten. Wat een prachtige wandeling met fenomenale vergezichten en inderdaad, misschien iets meer verharde paden dan normaal, maar alleszins de moeite waard.
Door Elly en Robbert Sluijp

1 juli 2021   

foto
Reactie
Meer verharde weggetjes dan we gewend zijn maar als beloning prachtige vergezichten, weilanden, verrassende gehuchten, een wijngaard, bloeiende aardappelvelden en een worsteling over het bijna dichtgegroeide glibberige eenmanspaadje na het wegkruis.
Door Harm en Tiny

21 april 2021   

Reactie
Prachtig!!!!!
Door Joke, Piet, Thea en Joop

13 maart 2021   

foto
Reactie
Prachtige wandeling met allerlei soorten weersomstandigheden onderweg ☀️🌨🌬💥 Paden waren regelmatig flink drassig en glad door de modder. Tip: Trek stevige hoge schoenen aan.
Door Marlies

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"