Naar De Kribbe

fietsroute - 23 km

De fietstocht Naar De Kribbe leidt u door een gevarieerd landschap met buitenplaatsen en boerenland. Een flink stuk gaat langs de schitterende IJssel, waar vele spotplaatsen voor bijzondere vogels te vinden zijn. Ongeveer halverwege komt u op de Wilpse Klei langs De Kribbe: horeca - taartenbakkerij - museum. Een heerljke plek om even te onthaasten. Via landelijke weggetjes en een fietspad dwars door de weilanden keert u terug in Twello.

Praktische informatie

Bij het station is een gratis P+R terrein.
De Kribbe is van mei t/m september dagelijks geopend vanaf 10 uur; daarbuiten alleen op vr t/m zo. Check de website voor de precieze tijden.

Startpunt Naar De Kribbe

NS station Twello
Raccordement 4
7391 BT Twello

coördinaten: N52.23840 E6.10091
Met dank aan de routemaker(s) Igno van Heijst en aan de controleur(s) Lenny Beumer en Hans Beumer.

2 reacties

11 mei 2024   

foto
Reactie
Prachtige route langs de altijd mooie IJssel. Jammer dat het langs de IJssel deze zaterdag druk was met auto's. Maar verder een leuke afwisselende route in een mooie omgeving. Een aanrader ondanks dat de route niet lang is.
Door Lenny en Hans Beumer

7 december 2021   

foto
Reactie
Erg afwisselende korte fietsroute langs de prachtige IJssel en haar uiterwaarden. Heerlijk voor als je een dagdeel 'over hebt'. Neem je verrekijker mee!
Door Tineke Hirschler

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"