Rond Raamsdonksveer

21 km

Startpunt

Gemaal Keizersveer
Aanwassenweg 2
4944 SB Raamsdonk

coördinaten: N51.71210 E4.90470

Introductie

Deze avontuurlijke tocht brengt u, over een traag stromende brede rivier, langs typisch Nederlandse industrie en handel, door met dotterbloemen begroeide vaarten en langs het drukke verkeersknooppunt Hooipolder. De tocht is een mix van bedrijvigheid en landschappelijke weidse natuur, waar zelfs een ijsvogel te spotten is.

Praktische informatie

Tip: voor het gemaal of er naast is plaats om de auto te parkeren.

Dit is geen tocht voor bezitters van nieuwe kano's waar geen krasje op mag komen. Bij de instapplaats, de beide overdragingen en de uitstapplaats zijn geen kanovoorzieningen en is enige lenigheid vereist.

De route is te varen in elk seizoen, droog weer is fijn voor de overdragingen. Enige ervaring op rivieren is gewenst. Onderweg is er geen horeca.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"