Darthuizerberg

14 km

Startpunt

Restaurant Darthuizen
Rijksstraatweg 315
3956 CP Leersum

coördinaten: N52.01560 E5.41619

Introductie

Deze rondwandeling voert u door het heuvelachtige en bosrijke gebied rond de Darthuizerberg. Ook doorkruist u het wonderschone bosgebied bij het Landgoed Maarsbergen. Geniet van de mooie beukenlanen en de prachtige naaldbossen. Op een aantal plaatsen wordt u verrast door mooie uitzichten vanaf de heuveltoppen met in elk seizoen prachtige natuurplaatjes. Een zeer uitdagende tocht voor de wandelaar die niet tegen een klimmetje opziet!

Praktische informatie

De route is vanaf station Driebergen-Zeist goed per bus te bereiken. Lijn 50 richting Wageningen of Veenendaal rijdt ieder kwartier. Stap uit bij halte Donderberg.

Bij het start- en eindpunt van de wandeling vindt u restaurant Darthuizen.
Op het Landgoed Broekhuizen vindt u Bistro LOF, onderdeel van Parc Broekhuizen.
Met dank aan de routemaker(s) Fred den Hertog en Marion den Hertog en aan de controleur(s) Anne-Marie Blomesath.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"