Blauwvingers

21 km

Startpunt

Stadion Zwolle
Stadionplein 1
8025 CP Zwolle

coördinaten: N52.51896 E6.11939

Introductie

Een kanotocht die zowel het ruime landschap rond Zwolle als de stad met haar grachten laat zien. Te varen in elk seizoen, met soms twee overdragingen - afhankelijk van de waterstand - en leuke eilandstrandjes in de nieuwe natuur. Het riviertje de Vecht neemt u mee naar het Zwarte Water. U vaart langs Stadshage, de vanaf het water onzichtbare forse nieuwbouwwijk van Zwolle, ontsloten met een paar futuristische bruggen. In de stad peddelt u langs de schouwburg, door stadsparken, langs veel afgemeerde schepen en door het oude hart met de stadswallen.

Praktische informatie

De instapplaats is direct links op het parkeerterrein van het stadion, u kunt een uur gratis parkeren. Na het afladen bij de snackbar, parkeert u de auto gratis bij het eindpunt van de route bij de molen. Via de tunnel loopt u weer naar het beginpunt.
Horeca alleen in de stad. Uitstappen in de parken van de singels. Voor één overdraging is een kanokarretje wenselijk.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"