Rondje Boxtel door het water

11 km of 21 km

Startpunt

Brug Kasteren
nabij Molendijk
5298 Liempde

coördinaten: N51.58155 E5.36702

Introductie

Tijdens deze kanotocht vaart u niet alleen rond Boxtel, maar ook heen en weer over de Dommel door grootse natuur tot Sint-Michielsgestel. Het water van de Dommel is in de loop der jaren weer helder en schoon geworden, ijsvogeltjes voelen zich er al thuis. Verbaas u over de brede waterplassen die de Dommel doorsnijdt. U passeert een kasteel en een klooster. De glijgoot waar u van kunt genieten, is voor Nederland een bijzondere attractie. Langs de route zijn leuke pauzeplaatsen, horeca en winkels.

Praktische informatie

Deze kanoroute is geschikt in elk jaargetijde. Er zijn twee overdragingen noodzakelijk. De ingekorte versie is zeer geschikt voor kanohuurders.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"