Rond nieuwe Natuur

kanoroute - 20 km

De Biesbosch is een uitgestrekt ruw natuurgebied waar onlangs stukken akker en weideland teruggegeven zijn aan de natuur in het kader van het project 'Ruimte voor de Rivier'.
De kanotocht Rond nieuwe Natuur kan in elk jaargetijde gevaren worden. Er worden kleine oversteken gemaakt op breed water, verder gaat de route door beschut water. Onderweg wordt een uitkijktoren bezocht die uitzicht geeft over een groots stuk nieuwe natuur. Het is geen lange route zodat er tijd is om af en toe te dwalen in spannende kreekjes.

Praktische informatie

Parkeer de auto in de zuidwestelijke hoek van de parkeerplaats. U moet de kano via de betonnen trap naar de kanosteiger dragen.

Bij het startpunt kunt u een kano huren, ook is er horeca. Klik voor de mogelijkheden en de openingstijden op de link Vissershang.

Startpunt Rond nieuwe Natuur

Kanoverhuur Vissershang
Vissershang 2
4273 PE Hank

coördinaten: N51.72871 E4.85892
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"