Rondom Leiden

kanoroute - 19 km

Naast natuur is deze kanotocht vooral rijk aan cultuur. Via het Oegstgeester Kanaal en de Oude Rijn vaart u langs de bebouwing van Oegstgeest en Rijnsburg. Ook ziet u historische punten van Leiden. Daarna gaat het terug door het polderlandschap.

Praktische informatie

Leiden biedt voldoende horeca gelegenheid en u kunt er makkelijk uitstappen.

Deze route is te varen in elk jaargetijde, 's zomers kan het wel druk zijn met recreatievaart. Mijd 3 oktober, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat vieren jong en oud dat Leiden in 1574 is bevrijd van de Spanjaarden.

Startpunt Rondom Leiden

Gemeentehaven Warmond
Jan Steenlaan t/o 38
2361 CL Warmond

coördinaten: N52.19467 E4.50240
Met dank aan de routemaker(s) Carla Stigter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"