Dubbel rond door Utrecht

21 km

Startpunt

Stayokay Utrecht-Bunnik
Rhijnauwenselaan 14b
3981 HH Bunnik

coördinaten: N52.06979 E5.17770

Introductie

Door de singels en grachten in het centrum van Utrecht kunt u twee interessante rondjes varen zonder overdragingen. Vanaf kasteel Rhijnauwen in Bunnik kanoot u over de slingerende Kromme Rijn door Landgoed Amelisweerd naar de stad. Daar peddelt u over de Stadsbuitengracht, de singel met de fraaie stadswallen en bomen, rond de oude binnenstad. Ook vaart u door de Nieuwegracht met haar bijzondere ornamenten en de Oude Gracht met haar historische werfkelders.
Na het bezoek aan Utrecht kanoot u weer terug over de Kromme Rijn naar het kasteel.

Praktische informatie

Komt u met uw eigen kano, dan is net voor de witte brug bij kasteel Rhijnauwen (Stayokay) een geschikte parkeerplaats voor uw auto.

Let op: indien u een kano of kayak huurt bij kanoverhuur De Rijnstroom lees dan vanaf nummer 2.

Deze kanotocht is in alle seizoenen een aanrader, de stadse terrasjessfeer proeft u alleen in het late voorjaar en in de zomer.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"