Langs Flesch en Kienveen

wandelroute - 20 km

Tijdens deze lijnwandeling maakt u kennis met het gebied tussen Lochem en Vorden. U wandelt door bossen, langs meertjes en vennen, over heide met jeneverbessen, langs kastelen en landhuizen en door de bijbehorende parken. Het is mogelijk om een uitstapje te maken naar de Koepel van Staring. Deze staat aan het riviertje de Berkel op 800m afstand van de route.

Praktische informatie

N.B.: de P&R bij station Lochem is in 2024 niet beschikbaar. Komt u met de auto zult u elders een parkeergelegenheid moeten vinden, bijvoorbeeld bij de Prins Bernhardweg,

U wandelt van station Lochem naar station Vorden. Terug naar Lochem is geen directe OV-verbinding. Staat uw auto bij station Lochem neem dan in Vorden de trein naar Zutphen. Stap daar over op de trein naar Lochem. Let op: u reist met twee verschillende treinexploitanten. Dus in Zutphen moet u uitchecken en weer inchecken.

Onderweg komt u tweemaal langs een rustpunt met beperkte horeca.

Dit is dag 1 van de meerdaagse wandeling Zwerven tussen Lochem en Vorden. Dag 2 is Langs Galgengoor en Hagenbeek - 22km

Startpunt Langs Flesch en Kienveen

NS station Lochem
Stationsplein 1
7241 CV Lochem

coördinaten: N52.16678 E6.42676
Met dank aan de routemaker(s) Henk Kreeft en aan de controleur(s) Ad van Heuven.

1 reactie

1 april 2023   

foto
Reactie
Route van Lochem naar Vorden. Over landerijen en door bossen. Wel wat verharde wegen, maar nooit druk. Flesch en Kienveen zijn mooie stukjes natuur, ook in dit jaargetijde. Voor het Enzerinck twee prachtige bomen in bloei.
Door Ad van Heuven

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"