Rond Honderd en Dertig

kanoroute - 21 km of 22 km

Rond Honderd en Dertig is een kanotocht die de Biesbosch van noord naar zuid doorkruist. U peddelt door spannende kreken, over eindeloze watervlakten en waant zich in het buitenland, mits u de zomerse weekenden mijdt.

De tocht is in elk jaargetijde te varen. Nabij het startpunt is het Biesbosch Museum. Een keer een beetje dwalen in dit dynamische gebied maakt de tocht uitdagend. Gebruik naast de routebeschrijving ook de kaart.
Horeca vlakbij het startpunt. Tijdens het broedseizoen vaart u gedeeltelijk een alternatieve route.

Praktische informatie

Kanohuurders huren hun kano bij de Jachthaven van Oversteeg, Spieringsluis 5, 4251 MR Werkendam, tel. 0183-501633. Daar start dan ook de route, vanaf een steiger die op een steenworp afstand ligt van de openbare kanosteiger van nummer 1.

Kanobezitters: u kunt uw kano afladen bij de kanosteiger en dan uw auto 50m verderop bij de loswal parkeren. Bij grote drukte parkeert u achter de jachthaven; daar ligt een groot parkeerterrein.

Startpunt Rond Honderd en Dertig

Kanosteiger nabij Spieringsluis
Spieringsluis 5
4251 MR Werkendam

coördinaten: N51.77744 E4.76209
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"