De Kaag

kanoroute - 22 km

De Kagerplassen bestaan uit natuurlijke meren, die door oeverafslag van de oude veenstromen en poelen ontstonden en werden tot een uitgestrekt watergebied. De zuidelijkste plas is een zandwinningsplas. U bevaart vele wateren tijdens deze kanotocht die rondom het hele gebied loopt, zowel over kleine vaarten als de grotere meren.

Praktische informatie

Te varen in elk jaargetijde, 's zomers kan het wel druk zijn met recreatievaart. Houd rekening met de wind, varen bij wind uit noord westelijke hoek is af te raden.

Onderweg is horeca.

Startpunt De Kaag

Sport en Recreatie Wasbeek
Van Alkemadelaan 12
2171 DH Sassenheim

coördinaten: N52.21810 E4.52001
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"