Stokje Prikken Bosch en Duin

8 km

Startpunt

Landgoed Bosch en Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout

coördinaten: N51.63540 E5.11176

Introductie

Deze, speciaal voor nordic walkers gemaakte, wandeling over merendeels onverharde (ruiter)paden geeft u een goede indruk van het bosgebied bij Bosch en Duin en het stuifzand van de Loonse en Drunense Duinen.

In het aspergeseizoen kunt u vlak voor u bij het startpunt aankomt een bezoek brengen aan de aspergeboerderij van Mieke en Piet van Iersel-Aarts, Schoorstraat 63, 5071 RC Udenhout, die dit 'witte goud' verbouwen en verkopen (www.aspergeboerderijvaniersel.nl).
Met dank aan de routemaker(s) Karin Verbeek en Martin van Briemen en aan de controleur(s) Niek Sanders.

3 reacties

22 september 2023   

foto
Reactie
Mooie start van een beginnende "Herfst wandeling". Heldere lucht, af en toe een zonnetje. Afwisselende natuur.
Door Niek Sanders

23 februari 2021   

Reactie
Tot aan de Duinen een beetje saaie route. Teveel ruiterpaden, terwijl er alternatieven genoeg blijken te zijn. ‘Stokje prikken’ doe je juist niet op ruiterpaden.
Door Edward Pison

15 november 2018   

foto
Reactie
Het routekaartje zag er veelbelovend uit. In het begin was het wel even ploegen over mulle zandpaden, maar naarmate de wandeling vorderde werden we steeds enthousiaster. Een korte, soms pittige, maar fijne kleurrijke herfstwandeling!
Door Harm, Kees en Tiny

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"