Rond de Mandjeswaard

kanoroute - 19 km

Rond de Mandjeswaard voert u via brede vaarten en langs een natuurgebied naar het Zwarte Meer in Noordwest Overijssel. Vanaf de vaarroute zijn vele vogels te zien tussen de smalle stroken riet. Boerderijen op terpen, een oude school en een veerpontje vallen op naast de ruimte en stilte. Door het stuk over het open water is enige kanovaardigheid en weinig wind noodzakelijk.

Praktische informatie

Parkeren is voor één of twee auto's mogelijk achter het bankje bij de kruising van de Brinkweg met de Nesweg in de berm. U laat uw kano te water naast de loswal.
Afhankelijk van de windrichting kunt u kiezen om de tocht andersom te varen.

Startpunt Rond de Mandjeswaard

Kruising Nesweg met Brinkweg
nabij gemaal Gansje
1000 Kampen

coördinaten: N52.58867 E5.91574
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Popko Bolhuis.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"