Konijnenspoor

21 km of 45 km

Startpunt

Landal Rabbit Hill
Grevenhout 21
3888 NR Nieuw Milligen

coördinaten: N52.21773 E5.78464

Introductie

De pittige fietstocht Konijnenspoor leidt u over de West Veluwe, Van Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen naar Putten en/of visa versa, door mystieke en grillige bossen, door landbouwenclaves, gehuchten en over uitgestrekte heidevelden. De Veluwe op zijn best!
In het algemeen fietst u over goed berijdbare, soms zelfs vernieuwde fietspaden dwars door de prachtige natuur. Hier en daar moet u misschien even afstappen voor een stukje zandweg dat bij droog weer mul is.
Onderweg komt u ruimschoots horeca tegen, maar ook interessante picknickplaatsen in de indrukwekkende natuur. U komt door de toeristische plaatsen Garderen en Putten.

Praktische informatie

In Garderen en Putten vindt u horeca.
Het gezellige Boshuis Drie ligt op de route (na Garderen).
Met dank aan de routemaker(s) Peter Werkhoven en aan de controleur(s) Hans Beumer.

7 reacties

13 augustus 2023   

Reactie
Aangename fietsroute met mooie fietspaden die zich kronkelend een weg zoeken door de bossen. Een aanrader!
Door Patricia

28 oktober 2022   

foto
Reactie
Zonder ondersteuning inderdaad een pittige route. Maar absoluut de moeite waard. Zeker op deze mooie najaars dag met al die prachtige kleuren in de bossen.
Door Hans Beumer

19 oktober 2020   

foto
Reactie
Een leuke fietsroute. Vooral de slingerende fietspaden door de bossen en de mooie paden over de heide zijn een genot om te rijden.
Door Mieke

9 juni 2020   

foto
Reactie
Een fijne fietstocht door de bossen, door de leuke plaatsjes Garderen en Putten en het Uddelermeer. Hoofdzakelijk over fietspaden. Als het erg warm is, vind je op deze tocht genoeg schaduw.
Door Ank de Graaff

9 mei 2020   

Reactie
Een goed gevarieerde fietsroute met vele hoogtepunten.
Door Jan van Oeveren

25 september 2017   

foto
Reactie
De dag was wat grauw maar dat maakte het dansende bomenbos nog spannender. Jammer dat we hier niet een paar weken eerder waren want de heidevelden zijn zeer uitgestrekt en te zien is dat ze uitbundig gebloeid hebben.
Door Mirjam

27 augustus 2017   

Reactie
Prachtige route!!
Door R. Jansen

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"