Langs Galgengoor en Hagenbeek

22 km

Startpunt

NS station Vorden
Stationsweg
7251 EL Vorden

coördinaten: N52.10733 E6.31696

Introductie

Tijdens deze lijnwandeling maakt u kennis met het gebied tussen Vorden en Lochem. U wandelt door bossen, langs kastelen en landhuizen en door de bijbehorende parken, over slingerende paadjes door oude graslanden. Na de Lochemse berg en volgt u het riviertje de Berkel tot het station.

Praktische informatie

U wandelt van station Vorden naar station Lochem. Van Lochem naar Vorden is geen directe OV-verbinding. Staat uw auto bij station Vorden neem dan in Lochem de trein naar Zutphen, Stap daar over op de trein naar Vorden. Let op: u reist met twee verschillende treinexploitanten. Dus in Zutphen moet u uitchecken en weer inchecken.

In een natte periode is in het gedeelte vlak voor Barchem, in Hagenbeek waterdicht schoeisel noodzakelijk.

Hotel-Restaurant In de Groene Jager in Barchem wordt verbouwd en is tijdelijk gesloten. Bij de start en bij terugkomst in Vorden kunt u iets drinken bij De Gravin van Vorden. Zie de link voor de opneningstijden.

Dit is dag 2 van de meerdaagse route Zwerven tussen Lochem en Vorden.
Dag 1 is Langs Flesch en Kienveen - 20km
Met dank aan de routemaker(s) Henk Kreeft en aan de controleur(s) Ad van Heuven.

1 reactie

28 juli 2023   

Reactie
Ik vind het een mooie, gevarieerde route. Hier en daar avontuurlijk en hier en daar raakt het aan struinen. Voor mij is het een 4 sterren route, maar omdat hij per trein bereikbaar is, krijgt hij er 5.
Door Ad van Heuven

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"