Lingebos

13 km of 17 km

Startpunt

Parkeerplaats Lingebos
Haarweg 3
4212 KJ Spijk

coördinaten: N51.84817 E5.03361

Introductie

Lingebos is een rustige route over uitstekend berijdbare polderweggetjes, dijkjes en fietspaden. U start in het recreatiegebied Lingebos, waar het voor en na de tocht goed toeven is. Er is speelruimte voor de kinderen en een losloopveld voor de hond. In het weekend kan het lekker druk zijn in het Lingebos, maar de route blijft rustig. 
U kunt binnen 1km na het begin van de tocht gebruik maken van de (toilet)faciliteiten van de camping, geopend van 1 april tot 1 oktober. 
Het fraaie stadje Heukelum ligt halverwege en is een bezoekje waard.

Praktische informatie

Tip: het parkeerterrein is het eenvoudigst te bereiken via afrit 28 van de A15 bij Gorinchem. Volg de borden 'Het Lingebos'. Na de rotonde gaat u rechtsaf en u volgt Haarweg tot de slagboom voor betaald parkeren (1 euro gepast). Passeer deze en rij na 200m in de bocht de parkeerplaats op.


Obstakels zijn er onderweg niet; wel is er af en toe een niet al te steile klim (max. 5%) naar de kruin van de dijk. Van het fietspad over de Appeldijk is 1,5km halfverhard maar goed begaanbaar.
Met dank aan de routemaker(s) Foeke Jan Reitsma.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"