De Afgedamde Maas

21 km

Startpunt

Parkeerterrein VV NOAD 32
Wijkse Bol 1
4261 AM Wijk en Aalburg

coördinaten: N51.76182 E5.13392

Introductie

De Afgedamde Maas is een oude tak van de rivier de Maas. De kanotocht gaat hier over rustig vaarwater; recreatie en beroepsvaart hebben op het brede water voldoende ruimte. In een oude rivierarm is totale rust.
Het landschap waar u door vaart bestaat uit kronkelende dijken, boeiende uiterwaarden en karakteristieke dorpjes en kastelen. Iedere plek heeft zo zijn eigen verhaal en geschiedenis. Een ideale kanoroute om uit te waaien en op te laden.

Praktische informatie

Er zijn geen overdragingen. Horeca is alleen bij de campings. De tocht is in elk jaargetij te varen.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"