Van Es naar Esch

15 km

Startpunt

Postelhoek
Laagsestraat 56
7637 PC Oud Ootmarsum

coördinaten: N52.41800 E6.90882

Introductie

De wandeling Van Es naar Esch voert u door het glooiende landschap ten noordwesten van de buurtschap Oud Ootmarsum. Het is genieten van de rust en de ruimte in deze fraaie omgeving. U wandelt over eenmanspaadjes tussen de groene akkers en weilanden door. Maar ook over paden en brede zandwegen. Af en toe ontkomt u niet aan een geasfalteerd landweggetje. U maakt een uitstapje naar de heide van het Vasserheide en - grafveld en het beekdal van de Hazelbeek.

Praktische informatie

De Postelhoek bij het startpunt is gesloten.
Onderweg is geen horeca aanwezig.
Met dank aan de routemaker(s) Mieke Timmer en aan de controleur(s) Wendy Katier.

5 reacties

8 juni 2021   

foto
Reactie
Heerlijke wandel omgeving. Prachtige omgeving om ontspannen te wandelen. We hebben de tocht iets uitgebreid om vanaf onze camping in Ootmarsum te lopen.
Door Ruud en Ellen

23 april 2021   

foto
Reactie
Heerlijk wandelen, meest onverhard, door het fraaie coulissenlandschap. Weidse vergezichten bij de oversteek van de essen, dan duik je de bossages weer in. Dit landschap is zo afwisselend dat je totaal geen erg hebt in de kleine stukjes overlap.
Door Guus

17 februari 2019   

foto
Reactie
Een mooie afwisselende wandeling die goed beschreven is. Bij punt 4 na de camping zijn er diverse bomen omgekapt, waardoor de wandeling nog spannend werd. Een wandelgebied waar we zeker nog een keer zullen terugkomen.
Door Saskia en Jan

4 oktober 2017   

foto
Reactie
Het was weer heerlijk wandelen in Twente! Langs glooiende akkers, door bosjes en beekdalen en zelfs een stukje langs de hei. Langs een wandelpad zagen we een duivelsei. Het was al opengebarsten, je zag de stinkzwam zitten. Gaaf!
Door Marcel en Janneke

21 augustus 2015   

foto
Reactie
Wandeling die je voert over het heuvellandschap rond Ootmarsum. Prachtige vergezichten en mooie natuurmomenten. Even weg uit het mooie Ootmarsum en genieten van de omgeving.
Door Marion en Fred den Hertog

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"