Linde en Zelle

wandelroute - 10 km

Op zoek aan een wandeling waarbij u heerlijk tot rust kunt komen? Loop dan de gps-wandeling Linde en Zelle, ten zuidoosten van Vorden. U maakt eerst een lusje door Linde, over de Kapellebult en door de Zomervreugdweg. Alleen van die naam al word je blij. Onderweg ziet u bloemrijke hooilanden, akkers en bosjes. Op Landgoed 't Zelle wandelt u door bos, langs een mooie wei met Brandrode runderen en een vijver omzoomd met rododendrons. Er zijn leuke doorkijkjes en u ziet Huis 't Zelle op enige afstand liggen. Het laatste deel van de route gaat door het beekdal van de Lindese Laak, een mooi nat natuurgebied waar in juni orchideeën bloeien.

Praktische informatie

Let op: deze tocht kan alleen met een gps-apparaat of -app gevolgd worden. Er is geen routebeschrijving.

Rechts van het Uutbloashuuske is parkeergelegenheid.
Het Uutbloashuuske is een rustpunt met zelfbediening.

Bent u op zoek naar een wandelroute in deze streek, maar heeft u geen gps of gps-app? Kijk dan eens bij de wandelingen Landgoed Zelle (11km) en Kiefstkamp en Vorden (13km).

Startpunt Linde en Zelle

Uutbloashuuske 't Luiwerk
Lindeseweg 29
7251 NJ Linde (Vorden)

coördinaten: N52.08150 E6.35696
Met dank aan de routemaker(s) Janneke van de Bunt.

1 reactie

17 juli 2024   

foto
Reactie
Op een vroege ochtend heb ik deze route gewandeld, vrijwel het rijk alleen. Veel afwisseling van gewassen op de velden; met als hoogtepunt boekweit. Veel variatie op deze wandeling in de rustige Achterhoek. Een aanrader!
Door Adri Jansen

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"