Stokje Prikken Roestelberg

wandelroute - 6 km

Deze pittige wandeling in de serie Stokje Prikken voert u over brede onverharde bospaden. Het eerste gedeelte loopt u op de hondenloslooproute. Zodra u het ven De Kaatsheuvelse IJsbaan gepasseerd bent dienen de honden aangelijnd te worden.

Tijdens zon- en feestdagen kan het bij het startpunt erg druk zijn.

Startpunt Stokje Prikken Roestelberg

Café De Roestelberg
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

coördinaten: N51.65674 E5.08385
Met dank aan de routemaker(s) Martin van Briemen en Karin Verbeek en aan de controleur(s) Angelique Meijer.

3 reacties

20 april 2023   

foto
Reactie
Een route vooral over brede bospaden waardoor wij deze wat saai vonden. Laatste stuk door de heide is vast heel mooi eind augustus. Dan wellicht een 4e ster.
Door Angelique en Margot

8 december 2015   

foto
Reactie
Mooie, rustige route door overwegend bosgebied. Regelmatig, wel omzeilbare, modderplekken en een enkele keer een verstoord pad door zware tractorbanden.
Door Ton van Leest

6 december 2015   

foto
Reactie
Inderdaad in het weekend rond de Roestelberg erg druk maar na het stukje hondenloslooproute heerlijk genoten van de stilte en de rust. Ook het slingerende pad met zijn vergezichten over de heide is erg mooi.
Door elfra

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"