Spring op de Fiets

23 km

Startpunt

Postelhoek
Laagsestraat 56
7637 PC Oud Ootmarsum

coördinaten: N52.41800 E6.90882

Introductie

Spring op de fiets is een leuke rondtocht die begint bij het buurtschap Postelhoek in Oud Ootmarsum. U kunt genieten van de rust en de schitterende natuur in Noordoost-Twente. Over onverharde paden en smalle asfaltweggetjes fietst u door het mooie landschap. Naast het bosrijke gebied van het Springendal is er ook ruimte. U rijdt langs akkers en heidevelden. Een klein deel van de route bent u in Duitsland, daar kunt u naast Gasthof Zum Lönsberg op de uitzichttoren van het uitzicht genieten.

Praktische informatie

De Postelhoek bij het startpunt is gesloten.
In Koningshoek passeert u Restaurant Beim Schweinswirt.
Halverwege de fietstocht komt u langs 't mooiste plekje van Twente de Watermolen Bels, een heerlijke pauzeplek. Let op de openingstijden.
Met dank aan de routemaker(s) Mieke Timmer en aan de controleur(s) Anton van Duin.

2 reacties

6 september 2020   

foto
Reactie
Alhoewel een korte tocht toch heel leuk om deze op een middag te rijden. Veel kleur nog door de bloeiende heidevelden.
Door Marjan

16 juni 2019   

foto
Reactie
Leuke fietstocht met pittige heuveltjes. En dan ook nog lekker fietsweer. Onderweg nog schapen gezien. Kortom wie niet te ver wil fietsen maar zich wel wil inspannen en genieten een aanrader.
Door Lenny en Hans Beumer

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"