Bollen en Kastelen

kanoroute - 17 km of 20 km

Bollen en Kastelen is een heel gevarieerde kanotocht door de bollenstreek. U kunt een bezoekje brengen aan een ruïne en de tuin van een oud landhuis bekijken. De route heeft geen overdragingen, u komt wel bij twee lage bruggen, die meestal te passeren zijn. Onderweg zijn voldoende plekjes om te pauzeren. De tocht is in elk jaargetijde te kanoën, maar heel mooi als de bollen bloeien. Bij oostenwind is het minder fijn varen op de Kagerplassen.

Startpunt Bollen en Kastelen

Sport en Recreatie Wasbeek
Van Alkemadelaan 12
2171 DH Sassenheim

coördinaten: N52.21810 E4.52001
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"