Meierschots Rondje

55 km

Startpunt

Parkeerplaats De Steeg
Nabij Elschotseweg 8
5482 Schijndel

coördinaten: N51.62170 E5.43508

Introductie

Deze afwisselende fietstocht voert u over fietspaden, landweggetjes en een enkele onverharde weg.
De route begint en eindigt in Schijndel, komt door Gemonde, Boxtel, hobbelt over de kinderkopjes en oude keien van Oirschot, en gaat verder door Liempde. U fietst over een prachtig fietspad langs de Dommel, om kasteel Stapelen, over Heerenbeek en landgoed Velderen.

Praktische informatie

In alle dorpen behalve Boxtel passeert u horeca, in Boxtel kunt u eventueel de route kort verlaten om door het centrum te gaan. Ook langs de route buiten de dorpen om vindt u voldoende horeca.
Met dank aan de routemaker(s) Christien van den Besselaar en aan de controleur(s) Wim Groot Kormelink.

4 reacties

23 augustus 2023   

foto
Reactie
Route vandaag nóg een keer gefietst, enkel en alleen omdat deze zo mooi is.
Door Wim

21 augustus 2023   

foto
Reactie
Hele mooie en fijne fietsroute. Wat ons betreft, vanaf het begin tot het einde, een afwisselende route door de landelijke Meierij. Je kunt (gelukkig) nog goed zien dat het boerenbedrijf belangrijk was (en is) in deze omgeving.
Door José en Wim

24 juli 2022   

Reactie
Verrassend leuke route in een voor mij bekend gebied. Ik heb nieuwe paden ontdekt en genoten van het kleinschalige landschap.
Door Tien

9 oktober 2021   

foto
Reactie
Het Brabantse land leer je op deze route kennen. Het eerste deel is wat saai maar vanaf Oirschot veel variatie en over mooie fietsdpaden en langs een oud spoorlijntje.
Door Marjan

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"