Zesheuvelen

wandelroute - 14 km

De Zesheuvelen wandeling is een pittige rondwandeling door het Rijk van Nijmegen. Het gebied ligt tegen de Duitse grens waardoor u uitzicht heeft over het Reichswald. U loopt door mooie beukenbossen, langs diverse weitjes met prachtige vergezichten, kuiert over boerenpaden en bedwingt flinke heuvels. Het gebied is rijk aan bronnetjes die vele stroompjes voeden.

Vindt u deze route te kort, dan kunt u de 5km langere Zevenheuvelen wandelen.

Praktische informatie

Parkeer uw auto op het terrein naast het hotel of ga tegenover het hotel omhoog en parkeer bij de kerk.
Het startpunt is bereikbaar per bus, bushalte gemeentehuis Beek- Ubbergen.

Bij het start- en eindpunt en onderweg vlak langs de route is horeca.
Hotel Spijker is alle dagen geopend.
Na ongeveer 4km kunt u pauzeren bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg.

Startpunt Zesheuvelen

Hotel 't Spijker
Rijksstraatweg 191
6573 CP Beek-Ubbergen

coördinaten: N51.82860 E5.92588
Met dank aan de routemaker(s) Joost Verbeek en aan de controleur(s) Marijke Schaminée.

10 reacties

30 juli 2023   

foto
Reactie
Prachtige route, over onverharde paden. Mooie smalle paden afgewisseld met brede paden. Op en neer, goed voor de klimconditie. Variatie in landschappen en mooie vergezichten. Zeker ook mooi in de herfst. We hebben weer genoten.
Door Conny

16 april 2023   

Reactie
Prachtige route! We hebben echt genoten van de wandeling, al moesten we soms even spoorzoeken. Ook was er verwarring bij elke heuvel we nou precies waren. Tip: zet bordjes 1 t/m 6 op de heuvels 😉 (Stempelposten zijn denk ik wat teveel gevraagd...)
Door Wolter Strijker

2 maart 2023   

foto
Reactie
Een prachtige route door het landschap van Beek en Berg en Dal. De route loopt door de bossen in het Rijk van Nijmegen. Maar ook door open velden met mooie vergezichten door het heuvellandschap. Pittig maar er staan voldoende bankjes onderweg.
Door Marijke Schaminée-Hendriks

24 juni 2021   

foto
Reactie
WOW, wat een prachtige wandeling. Hij is pittig vanwege het stijgen en dalen, maar goed te doen vinden wij. En 100x leuker dan de N70 die voor een klein deel dezelfde route gebruikt. Trek er lekker de tijd voor uit want er is veel moois te zien.
Door Rob en Ien

9 oktober 2020   

Reactie
Een mooie afwisselende route met veel hoogteverschillen. Prachtige bossen in beginnende herfstkleuren en mooie vergezichten. We hebben genoten.
Door Port

16 juli 2020   

Reactie
Prachtige route, zo veel moois aan landschappen en vergezichten in in één wandeling!
Door A. Oomen

26 april 2019   

foto
Reactie
Perfect weer en landschap voor een mooie groepswandeling. Hoge toppen en diepe dalen, gelukkig bergstokken meegenomen. Prettig startpunt Meerwijkselaan 17. Leuke koffie- en lunchplaats. We hebben een prachtige dag beleefd.
Door Liesbeth en Freek

4 december 2018   

foto
Reactie
Zes heuvels zijn genoeg voor een prachtige route, de zevende is niet nodig. Een bergstok is wel makkelijk. We hebben de hele route gedaan in 4 uur zonder pauze. Lekker weer, zon, geen wind. Prettige paden en pittige pieken. Mooie dag beleefd.
Door Liesbeth en Freek

15 maart 2017   

Reactie
Weer deze route gelopen onder begeleiding van het gekwetter van vogels in alle toonaarden. Het is bergje op en af in een prachtig afwisselend landschap met mooie panorama's!!! Weer volop genieten!!!
Door Peter en Tineke de Graaf

26 maart 2016   

Reactie
Heerlijk voorjaarsweer, dus bergenroute lopen. Dit is echt een route om je conditie weer te trainen voor de echte bergen. Het gaat constant omhoog en dan weer dalen en dat de hele route door tot het eind toe!!! Geweldig!!! Een echte aanrader!!!
Door Peter en Tineke de Graaf

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"