Tiel en (haar) Buren

fietsroute - 35 km

Vanuit Tiel gaat u een bezoekje afleggen aan de buren van Tiel: Zoelen, Buren, Erichem, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Wadenoijen en Ophemert en als extraatje een blik op de Waal. Vlak voor terugkeer bij het beginpunt fietst u door de mooie binnenstad van Tiel.

Praktische informatie

Bij station Tiel is een gratis P+R terrein.

Er zijn horecagelegenheden in Buren, Ophemert en Tiel.

Fietshuur bij het station: openingstijden fietsenstalling ma t/m vr van 7-10 uur en 16-19 uur. Voor fietsverhuur buiten de openingstijden, dus na 10 uur en vóór 16, bellen naar 06-28598673 en 0344-621139. Tip: bel voor de zekerheid altijd.

Startpunt Tiel en (haar) Buren

NS station Tiel
Stationsplein 1
4001 CP Tiel

coördinaten: N51.88950 E5.42327
Met dank aan de routemaker(s) Marja van den Bos en aan de controleur(s) Jan van Oeveren.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"